Fitness – Hvordan komme i gang

Fitness – Hvordan komme i gang

Fitness – Hvordan komme i gang

Defleste av oss har et ønske om å bli mer fysisk aktive, men noen er flinkeallerede. Selv har jeg ligget i dvale litt for lenge, men planene om etcomeback ligger jo alltid der.

Men det er dette med motivasjon, ogprioriteringer da. Det er ikke lenge igjen til nyttår, da er det ikke uvanligat mange har trening og fysisk aktivitet som et nyttårsforsett. Selv har jegliten tro på nyttårsforsetter, enten om det er snakk om trening, kosthold ellerrøykeslutt. Motivasjonen må ligge i bunnen, enten om det er et nytt år ellerei. Ei dame som i alle fall kan mye om tema trening, skal vi stifte litt merbekjentskap med nå.

Monica Øien

Denne jenta er en kjent profil, innenfitness. Om man vil ha gode råd om motivasjon og trening, er en pratmed Monica noe du absolutt bør vurdere. Hun er å finne på Instagram, og bloggeren del for å dele sin kunnskap med andre.

Sertifisert pilates- og yogainstruktør

  Itillegg til at hun eier et eget treningssenter, avholder hun også kurs i CoreBalance. Det er med andre ord en jente med mye kompetanse, vi her snakker om.Pilates- og yoga er bare noe av det hun driver med, i tillegg er hun også TRX-trener.Det er ikke noen nybegynner du treffer her, hun har mange år bak seg i dennebransjen. Motivasjon og inspirasjon, er også noe hun er god på.Entenom man snakker om trening i den ene eller andre formen, er motivasjon oginspirasjon noe av det aller mest viktige for oss alle.

Low-impact workout

Dette er en treningsform som Monica anbefaler sterkt, den har minimal belastning på leddene.  Treningseffekten med Low-impact workout, er blant annet økt styrke, bedre balanse og mer fleksibilitet i kroppen.

Glede, mestring og inspirasjon

Glede, mestring og inspirasjon er stikkordene her, det er i alle fall slik hun har bygget opp treningskonseptene sine. Denne formen for trening er faktisk helt ny i Norge, og low impact er så annerledes og morsom så man nesten glemmer hva man driver med. Dette kan jo komme godt med, om man i utgangspunktet sliter med motivasjonen. Resultatene lar ikke vente på seg, og det er jo her mye av nøkkelen til glede, mestring og motivasjon ligger.Jeg er imponert over mennesker som så målrettet, og over tid jobber med trening og ikke minst det å spre sin kunnskap videre. Dette viser et engasjement og en interesse for det kan driver med, langt utover det vi andre klarer å skaffe til veie.

Plass til alle

Deter en kjent sak at en del mennesker, kvier seg for å oppsøke treningsstudioer ifrykt for det kroppslige. Jeg tror nok mye av kroppsfokuset er redusert, og atman i de fleste treningsmiljøer har plass til alle.Deter i alle fall min oppfatning, og jeg tror at dette kan bidra til at enda fleresøker organisert trening.  Lykketil med treningen, enten alene eller med andre !© 2021 Fitness Coachen